Opis seminara

Rezultati u treningu gojaznih osoba zavise od dva faktora: ishrane i treninga. O važnijem segmentu - Ishrani, učesnicima seminara će svoje veliko znanje i iskustvo preneti Dr TATJANA MRAOVIĆ. Svoje višedecenijsko iskustvo staviće u funkciju razbijanja predrasuda i kreiranju najefikasnije načina rada sa gojaznim osobama. Zatim će se iz ugla trenera analitički obraditi elementi treninga sa ciljem redukcije telesne težine, od uvodno-pripremnog dela, preko glavnog dela treninga i svih detalja koje treba uzeti u obzir i na kraju završnog dela treninga.

Cilj seminara

Po završetku seminara polaznici će biti u stanju da:

  •   Kvalitetno kreiraju jelovnik za gojazne osobe
  •   Formiraju adekvatan stav prema izazovima koje nosi promene životnih navika svojih klijenata
  •   Usklade trenažni proces sa morfo-funkcionalnim karakteristikama klijenata
  •   Gojaznog klijenta sigurno vode kroz proces redukcije prekomerne telesne težine

Program seminara (5 sati)

00.00 – 00.10: Registracija polaznika

00.10 – 01.40: Razbijanje mitova o zdravoj ishrani i preduslovi za sjajne rezultate u redukciji telesne težine (dr Tatjana Mraović) /T/

01.40 – 02.00: Pauza

02.00 – 02.30: Kako trenirati gojazne osobe (Bojan Avramović i Mladen Opačić) /T/

02.30 – 03.20: Prilagođavanje vežbi i kretnih struktura gojaznim osobama (Bojan Avramović i Mladen Opačić) /P/

03.20 – 03.30: Pauza

03.30 – 04:30: Tehnika izvođenja i progresija vežbi s ciljem redukcije telesne težine (Bojan Avramović i Mladen Opačić) /P/

04.30 – 05.00: Diskusija, rezime, podela sertifikata

T – teorija / P – praksa

Mesto održavanja

Trening centar TOP GYM

ul. Borisavljevićeva 6, 11000 Beograd

tel: 064/2707-917

e-mail: seminar@topgym.rs

web: www.topgym.rs

Datum i vreme održavanja

03. novembar 2018. 14-19h

Investicije

Cena seminara iznosi – 5900 rsd

Cena za studente – 5200 rsd

Cena u promo periodu – 5015 rsd

Način registracije i uplate

  Poslati e-mail na seminar@topgym.rs (ime i prezime, br. telefona, e-mail, naziv seminara)

  U roku od 3 dana od e-mail prijave izvršiti uplatu na žiro račun 125000000182289192 (svrha uplate - članarina)

  Rok za slanje prijava je 7 dana do početka seminara. Prijave poslate posle naznačenog roka neće biti prihvaćene

Važne informacije

Uplatom i slanjem e-maila rezervišete svoje mesto na seminaru

Dolazak se otkazuje 7 dana unapred, u suprotnom novac se ne refundira

Ostale informacije

  Seminar je praktičnog karaktera i polaznici treba da ponesu čistu sportsku odeću i obuću.

  Na seminar je potrebno doći 10 min pre početka, zbog registracije učesnika.

  Po završetku seminara svaki od polaznika dobija sertifikat.

  Minimalan broj polaznika za seminar je 6, a maksimalan 15 polaznika.

Bonus godišnja edukacija

Učešćem na seminaru dobijate besplatnu godišnju članarinu u zatvorenoj Facebook grupi, u kojoj razmenjujemo znanja, informacije i stručne materijale iz fitnesa, fizičke pripreme sportista, funkcionalnog treninga, rehabilitacionih procedura u treningu i još mnogo toga.

Biografije predavača

Dr Tatjana Mraović, dijetolog, 1987. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dugi niz godina posvećena je stručnom usavršavanju u oblasti higijene i dijetologije. Specijalizaciju iz higijene završava 2003. godine na Vojnomedicinskoj akademiji, a samo dve godine kasnije brani svoju magistarsku tezu "Uticaj prestanka pijenja kafe na nivo lipida u krvi". Potom završava subspecijalizaciju i dobija zvanje subspecijaliste iz Ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Od 2008. godine izabrana je u zvanje asistenta na predmetu higijena u okviru Vojnomedicinske akademije a danas je na završnoj godini doktorskih studija, tematski fokusirana na uticaj gojaznosti na zdravlje ljudi, u okviru Medicinskog fakulteta Univerziteta Odbrane. Pored stručnog usavršavanja, dr Tatjana Mraović posvećena je radu sa pacijentima i popularizaciji važnosti pravilne, a pre svega, zdrave ishrane u savetovalištu za ishranu Instituta za higijenu Vojnomedicinske akademije. Primarna delatnost joj je rad na dijetološkom savetovanju, ne samo gojaznih, ne samo odraslih, već svih uzrasta kojima je potrebna stručna lekarska pomoć. Autor je više od 80 publikovanih stručnih i naučnih radova, a u cilju popularizacije pravilne ishrane već više od jedne decenije aktivna je u širenju stručne, medicinske reči i znanja iz oblasti ishrane, kroz televizijska gostovanja i pisanje stručnih tekstova za mnoga dnevna, nedeljna i mesečna novinska izdanja.

Bojan Avramović je osnivač Trening centar Top Gym. Kondicioni trener Vaterpolo kluba Partizan i kadetske vaterpolo reprezentacije Srbije. Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu završio osnovne i master studije. Sertifikovani specijalista u oblsti fizičke pripreme sa sledećim sertifikatima: FUNCTIONAL MOVEMENT SCREEN, NATIONAL ACADEMY OF SPORTS MEDICINE, CERTIFIED STRENGTH AND CONDITIONING SPECIALIST.

Mladen Opačić je Diplomirani profesor sporta, diplomirao na osnovnim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Osnivač je Trening centra Top Gym i kondicioni trener Rukometnog kluba Partizan i juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije. Sertifikovani je trener: CERTIFIAED FUNCTIONAL STRENGTH COACH, NATIONAL STRENGTH AND CONDITIONING ASSOCIATION.

Sertifikati predavača

Sponzori seminara