Opis seminara

Što informacije postaju dostupnije, to je veća konfuzija šta je tačno, a šta ne. Kada su ishrana i trening u pitanju konfuzija je velika i iz mora informacija teško je izdvojiti kvalitetne i korisne. Ovo je seminar koji ruši tabue! Dr TATJANA MRAOVIĆ razjašnjava sve dileme u vezi ishrane: keto dijeta da ili ne, hrono dijeta da ili ne, paleo dijeta da ili ne, uticaj medija na kreiranje slike o zdravom obroku i zdravoj ishrani, na koje principe možete uvek da se pozivate, a koji su savremeno smeće i još mnogo toga. Funkcionalni trening postao je najpopularniji pravac u fitnesu poslednjih godina, pojedinci ga sprovode poštujući pravila trenažnog procesa i biomotoričke sposobnosti ljudskog tela, a pojedinci praveći od treninga cirkus. Granica je tanka. Upoznajte se i naučite fine razlike između vežbi koje daju prave rezultate i trendy vežbi koje su popularne ove sezone.

Cilj seminara

Po završetku seminara polaznici će biti u stanju da:

  •   Kategorišu informacije o ishrani na kvalitetne i beskorisne
  •   Formiraju adekvatan stav prema brojnim dijetama i iskoriste ono što je najbolje
  •   Sprovode kvalitetno elemente funkcionalnog treninga sa svojim klijentima
  •   Razgraniče poluinformacije i kvalitetne informacije o trenažom procesu i najnovijim trendovima u fitnesu

Program seminara (4 sata)

00.00 – 00.10: Registracija polaznika

00.10 – 01.45: Zablude o pravilnoj ishrani i šta je zdrava ishrana (Dr Tatjana Mraović) /T/

01.45 – 02.05: Pauza

02.05 – 02.35: Prednosti i mane funkcionalnog treninga (Bojan Avramović i Mladen Opačić) /T/

02.35 – 02.45: Pauza

02.45 – 03:30: Kako treba i NE treba izvoditi "funkcionalne vežbe" i zašto (Bojan Avramović i Mladen Opačić) /P/

03.30 – 04.00: Diskusija, rezime, podela sertifikata

T – teorija / P – praksa

Mesto održavanja

Trening centar TOP GYM

ul. Borisavljevićeva 6, 11000 Beograd

tel: 064/2707-917

e-mail: seminar@topgym.rs

web: www.topgym.rs

Datum i vreme održavanja

25. maj 2019. 15-19h

Investicije

Cena seminara iznosi – 5900 rsd

Cena za studente – 5200 rsd

Cena u promo periodu – 5015 rsd

Način registracije i uplate

  Poslati e-mail na seminar@topgym.rs (ime i prezime, br. telefona, e-mail, naziv seminara)

  U roku od 3 dana od e-mail prijave izvršiti uplatu na žiro račun 150000000186199786 (svrha uplate - članarina)

  Rok za slanje prijava je 7 dana do početka seminara. Prijave poslate posle naznačenog roka neće biti prihvaćene

Važne informacije

Uplatom i slanjem e-maila rezervišete svoje mesto na seminaru

Dolazak se otkazuje 7 dana unapred, u suprotnom novac se ne refundira

Ostale informacije

  Seminar je praktičnog karaktera i polaznici treba da ponesu čistu sportsku odeću i obuću.

  Na seminar je potrebno doći 10 min pre početka, zbog registracije učesnika.

  Po završetku seminara svaki od polaznika dobija sertifikat.

  Minimalan broj polaznika za seminar je 6, a maksimalan 15 polaznika.

Bonus godišnja edukacija

Učešćem na seminaru dobijate besplatnu godišnju članarinu u zatvorenoj Facebook grupi, u kojoj razmenjujemo znanja, informacije i stručne materijale iz fitnesa, fizičke pripreme sportista, funkcionalnog treninga, rehabilitacionih procedura u treningu i još mnogo toga.

Biografije predavača

Dr Tatjana Mraović, dijetolog, 1987. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dugi niz godina posvećena je stručnom usavršavanju u oblasti higijene i dijetologije. Specijalizaciju iz higijene završava 2003. godine na Vojnomedicinskoj akademiji, a samo dve godine kasnije brani svoju magistarsku tezu "Uticaj prestanka pijenja kafe na nivo lipida u krvi". Potom završava subspecijalizaciju i dobija zvanje subspecijaliste iz Ishrane zdravih i bolesnih ljudi. Od 2008. godine izabrana je u zvanje asistenta na predmetu higijena u okviru Vojnomedicinske akademije a danas je na završnoj godini doktorskih studija, tematski fokusirana na uticaj gojaznosti na zdravlje ljudi, u okviru Medicinskog fakulteta Univerziteta Odbrane. Pored stručnog usavršavanja, dr Tatjana Mraović posvećena je radu sa pacijentima i popularizaciji važnosti pravilne, a pre svega, zdrave ishrane u savetovalištu za ishranu Instituta za higijenu Vojnomedicinske akademije. Primarna delatnost joj je rad na dijetološkom savetovanju, ne samo gojaznih, ne samo odraslih, već svih uzrasta kojima je potrebna stručna lekarska pomoć. Autor je više od 80 publikovanih stručnih i naučnih radova, a u cilju popularizacije pravilne ishrane već više od jedne decenije aktivna je u širenju stručne, medicinske reči i znanja iz oblasti ishrane, kroz televizijska gostovanja i pisanje stručnih tekstova za mnoga dnevna, nedeljna i mesečna novinska izdanja.

Bojan Avramović je osnivač Trening centar Top Gym. Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu završio osnovne i master studije. Radio kao kondicioni trener Vaterpolo kluba Partizan, juniorske i kadetske vaterpolo reprezentacije Srbije. Sertifikovani specijalista u oblsti fizičke pripreme. Osvajač 4 titule i 3 trofeja kupa sa VK Partizan i zlatne medalje na svetskom juniorskom prvenstvu u vaterpolu sa reprezentaciom Srbije.

Mladen Opačić je Diplomirani profesor sporta, diplomirao na osnovnim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Osnivač je Trening centra Top Gym. Radio kao i kondicioni trener Vaterpolo kluba Partizan, Rukometnog kluba Partizan, juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije i juniorske rukometne reprezentacije Srbije. U funkciji kondicionog trenera osvajač je zlatne medalje na Evropskim olimpijskim igrama i Evropskog prvenstva sa juniorskom reprezentacijom Srbije, bronze na Svetskom juniorskom prvenstvu i 3 tilule i 2 kupa sa VK Partizan.

Sertifikati predavača

Sponzori seminara