O Top Gym trening centru

Od 2012-e godine, kada je TOP GYM osnovan, profilisao se od trening centra namenjenog sportistima, do danas vodećeg centra u regionu u oblasti rehabilitacije, sa posebnim akcentom na programima za oporavak kolena.

Sve je počelo kada su dva mlada Zvezdina rukometaša naišla na veliku prepreku, noćnu moru svakog sportiste, povredu! To je dovelo do susreta sa treninzima usmerenim specijalno na prevazilaženje ovog problema. Kao i do uvida, da ako se problem ne prevaziđe, ishod često biva i prekid sportske karijere. Nakon završenih studija na Fakultetu Sporta i Fizičkog Vaspitanja (nekadašnji DIF) i praktičnog iskustva u fitnes industriji, rešili su da se udruže, osmele i pokrenu privatno preduzeće. U početku su usluge bile usmerene na fizičku pripremu sportista, ali vrlo brzo pokazalo se da su takvi programi bili i više nego korisni za rekreativne vežbače, pogotovo ako su doživeli povredu.

Nastojali su da njihovo osnovno načelo bude da nikada ne prestaju da uče i istražuju. Otvorenost ka inovacijama i novim saznanjima, konzistentnost i upornost, doveli su do kreiranja unikatnog pristupa koji odlikuje samo TOP GYM. Osnovno merilo uspešnosti ovog pristupa jesu rezultati.

Od 2012-e do danas, iz TOP GYM-a izašlo je nekoliko stotina zadovoljnih klijenata, koji su uz pomoć naših programa uspeli da prevaziđu posledice povreda, da ojačaju, povećaju svoju pokretljivost, u potpunosti se oporave nakon operacija kolena, skočnog zgloba, kuka i različitih intervencija na mišićno-tetivnom sistemu. Ali takođe, stvoren je ambijent za napredovanje trenera, koji su svojim znanjem, proaktivnošću i veštinama doprineli razvijanju TOP GYM-a kao organizma za sebe. Sada to više nije samo projekat Bojana Avramovića i Mladena Opačića, sada je TOP GYM simbol druželjubivog okruženja prožetog inovativnošću, odakle izlaze zdravi, radosni i zahvalni ljudi.

Osnivači Trening centra Top Gym

Mladen Opačić

Bojan Avramović